Stadsvandring som
frågesport i mobilen

City Quiz Walks Företag

Quiz Walks på Djurgården

Quiz Walks i Gamla stan

Quiz Walks på Kungsholmen

Quiz Walks på Norrmalm

Quiz Walks på Östermalm

Quiz Walks på Södermalm

Quiz Walks på Norrmalm

Quiz Walks på olika teman

Stadsvandring som frågesport – En kul och annorlunda företagsaktivitet!

Stadsvandring som frågesport passar bra som företagsaktivitet för såväl personal som kunder. Ett kul och annorlunda sätt att uppmuntra anställda till vardagsmotion i stadsmiljö i anslutning till jobbet eller på fritiden. Det finns även presentkort så att de kan ges bort t ex som julklapp.

Det finns ett antal färdiga sträckor i alla innerstadsdelar: Gamla stan, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm och på Djurgården samt på Skeppsholmen och Kastellholmen. Utöver det finns det flera City Quiz Walks på olika teman. Vi fyller löpande på med nya sträckor och de kan även skräddarsys enligt önskemål.

 • AW
 • Kundevent
 • Sommarfest
 • Kickoff
 • Konferens
 • Stegtävling
 • Friskvård
 • Personalförening
 • Säljaktivitet
 • Flyttfest
 • Jubileum
 • Julfest
 • Julklapp
 • Presentkort
 • Och mycket annat!

Så här funkar det: City Quiz Walks är en miljömässigt hållbar företagsaktivitet som inte kräver inköp, tillverkning eller förbrukning av material. Deltagarna använder enbart sina egna mobiler. Lagledarna loggar in på vår webbplats. Lagen består av 2-3 personer som tar sig från start till mål genom att följa kartor och vägbeskrivningar samt svara på frågor om de platser de passerar. De får genast reda på om de har svarat rätt eller fel och vid målgång får de automatiskt sina poäng.

Prova en demo: Här kan ni prova en DEMO av en City Quiz Walk med en kortare sträcka på 5 frågor från Svampen på Stureplan till Kungliga Biblioteket i Humlegården. Inget login behövs!

FÖRETAGSAKTIVITET / Fast pris: En City Quiz Walk som företagsaktivitet kostar 3 000 kr + moms för login och då ingår 20 lag/mobiler. Vi  rekommenderar 1–3 personer per lag. Är ni fler deltagare köper ni till fler login, de säljs i bunt om 10 lag/mobiler för 1 500 kr + moms. Deltagarna får en kod som de använder i vår webbutik. Login och länk till frågesporten levereras via mejl till deltagarna respektive mejladress och gäller för 1 inloggning under 24 timmar. Aktiviteten debiteras i förskott via faktura vid beställning. Ni väljer bland de färdiga sträckor som finns i vår webbutik.

SPECIALAKTIVITET / Offert: Vill ni ha en skräddarsydd City Quiz Walk med företagsspecifikt login för samtliga deltagare, längre giltighetstid samt möjlighet till fler inloggningar lämnar vi offert. Login och instruktioner (PDF) skickas till beställaren som vidarebefordrar dem till lagledarna. Vi kan också skapa skräddarsydda sträckor, lägga till företagsspecifika frågor eller ta fram ett företagsabonnemang för friskvård, stegtävling, företagsjubileum etc. Aktiviteten debiteras i förskott via faktura vid beställning. Hör av dig så diskuterar vi ett upplägg.

CITY WALK + QUIZ COMBO / Offert: Vi ses t ex vid ert kontor och därifrån inleder vi med en personligt guidad stadsvandring av två erfarna Stockholmsguider på (ca 45-60 minuter) som leds av 1-2 stadsguider (beroende på antal deltagare, max 60 personer) där vi går en promenad i grannkvarteren. Den avslutas med en frågesport i mobilen där gruppen delas in i lag på 2-3 personer som sedan tar sig tillbaka till kontoret genom att följa kartor och svara på frågor (ca 45-60 min). Aktiviteten skräddarsys och debiteras i förskott via faktura vid beställning. Hör av dig så diskuterar vi ett upplägg. Läs mer lite längre ner!

TIPS! Se gärna Skatteverkets regler angående avdrag för aktiviteter som medger upp till 180 kronor per person exklusive moms.

CITY WALK + QUIZ COMBO är en kul företagsaktivitet som inleds med en personligt guidad stadsvandring (ca 45-60 min) och avslutas med en frågesport i mobilen (ca 45-60 min). Perfekt t ex som lunchaktivitet där ni stadsvandrar från kontoret till restaurangen och efter måltiden kör en frågesport tillbaka till kontoret. Fungerar även utmärkt som bensträckare under/efter konferensen när ni är många personer som vill göra något roligt tillsammans men inte har så mycket tid. Som Stockholmsguider skräddarsyr vi ett upplägg som passar er!

Det finns även quiz på olika teman som Brott, Hantverk, Historiska Män, Historiska Kvinnor etc. Specificera önskat tema nedan.
Login säljs från 20 lag/mobil per aktivitet. Vi rekommenderar 1-3 deltagare per lag.
Information om skräddarsydd sträcka, företagsspecifika frågor, förlängd giltighetstid, friskvårdsabonnemang etc.
Information om stadsdel, kontorets adress samt ev vald restaurang för lunchaktivitet etc

City Quiz Walks Stockholm AB
Åsögatan 56, 118 29 Stockholm
Org.nr: 559256-4826

Registrerat för F-skatt och moms
Styrelsen har säte i Stockholm