City Quiz Walks Företag

Ta med kunder och kollegor på en klurig frågesport ute på stan i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Kul företagsaktivitet från 3 000 kr.

City Quiz Walks – en rolig aktivitet där alla kan vara med. Under en digital stadsvandring som frågesport i mobilen lär ni er mer om Stockholms historia på ett klurigt, underhållande och lärorikt sätt. Det fins även ett antal frågesporter i Göteborg och Malmö. Den här stadsvandringen leds inte av en guide. Istället använder lagledearen sin mobil.

Stadsvandring som frågesport i mobilen är en perfekt företagsaktivitet för att stärka sammanhållningen, lära känna kunderna bättre, belöna personalen och öka trivseln på arbetsplatsen. City Quiz Walks uppmuntrar samverkan mellan medarbetare på olika avdelningar. Helt enkelt ett bra sätt att hitta på något kul tillsammans!

 • Teambuilding
 • AW
 • Kundevent
 • Sommarfest
 • Kickoff
 • Konferens
 • Stegtävling
 • Friskvård
 • Personalförening
 • Flyttfest
 • Jubileum
 • Julfest
 • Julklapp
 • Presentkort

Välj ett körklart quiz eller en skräddarsydd aktivitet

KÖRKLART QUIZ (ca 90 min) i Stockholm, Göteborg eller Malmö – Perfekt som AW eller teambuilding
En färdig frågesport i mobilen med login via en QR-kod för samtliga deltagare. Ni väljer en City Quiz Walk bland ett tjugotal färdiga sträckor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Fyll i stad /stadsdel i formuläret så återkommer vi med ett quiz med lämplig sträcka. Aktiviteten debiteras i förskott via faktura, lämna faktureringsavgifter vid beställning. Beställ gärna 24-48 tim i förväg. Pris: Från 3 000 kr + moms (motsvarar 20 lag/mobiler)

SPECIALQUIZ (ca 90 min) i Stockholm – Perfekt som kickoff eller till konferensen
En skräddarsydd frågesport i mobilen med login via en QR-kod för samtliga deltagare. Sträcka och antal frågor anpassas enligt önskemål och även egna företagsspecifika frågor kan läggas till. Aktiviteten debiteras i förskott via faktura, lämna faktureringsavgifter vid beställning. Genomförs tills vidare bara i Stockholm.
Pris: Enligt offert för överenskommet upplägg (obegränsat antal lag/mobiler)

CITY QUIZ WALK COMBO (ca 120 min) i Stockholm – Perfekt som kund- eller personalaktivitet
En kombination av stadsvandring och frågesport som skräddarsys från start till mål! Aktiviteten inleds med en personligt guidad stadsvandring (max 60 min) med 1–2 erfarna Stockholmsguider (läs mer om oss r) beroende på gruppstorlek (max 30 personer per guide). Stadsvandringen avrundas med en frågesport i mobilen där deltagarna delas in i lag på 2–3 personer som följer kartor och svarar på frågor (max 60 min). Aktiviteten debiteras i förskott via faktura, lämna faktureringsavgifter vid beställning. Genomförs tills vidare bara i Stockholm.
Pris: Enligt offert för överenskommet upplägg (max 30 personer med en guide, max 60 personer med två guider)

SÅ HÄR FUNKAR DET! Vi rekommenderar 2–3 personer per lag. Lagledarna får en QR-kod för att logga in i frågesporten via vår webbplats (ingen app att ladda ner). Deltagarna döper sitt lag och tar sig sedan från start till mål genom att följa kartor, se bilder samt svara på frågor om de platser de passerar. Efter varje fråga får lagen reda på om de har svarat rätt eller fel och när de har gått i mål får de sina poäng.

TIPS! Se gärna Skatteverkets regler angående avdrag för aktiviteter som medger upp till 180 kronor per person exklusive moms.

Ge bort ett presentkort! Perfekt julklapp eller sommargåva

Ge bort en klurig och underhållande upplevelse för att visa kunder och kollegor din uppskattning. Presentkortet levereras i PDF-format till din e-postadress. Det är giltigt fram tills att mottagarna har använt det för inloggning. De väljer själva vilken frågesport de vill gå och löser in presentkortet i vår webbutik. Ordinarie pris är 196 kr st + moms. Rabatt ges vid samtidigt köp av fler presentkort. Fyll i önskat antal i formuläret så kontaktar vi er för faktureringsuppgifter.

Skicka förfrågan om aktivitet / Beställ presentkort

Login säljs från 20 lag/mobil per aktivitet. Vi rekommenderar 2-3 deltagare per lag.
Ange stad / stadsdel så återkommer vi med förslag på sträcka utifrån våra körklara City Quiz Walks.
Lämna önskemål om stadsdel, plats för start och mål för frågesporten, företagsspecifika frågor etc så återkommer vi med offert.
Ange antal deltagare och önskemål om stadsdel och startplats för stadsvandringen samt målplats för efterföljande frågesport så tar vi fram ett upplägg för hela sträckan samt återkommer med offert.
Beställ presentkort som gåva. Pris 196 kr + moms. Rabatt lämnas vid samtidig beställning av fler presentkort. Faktureras med 20 dagars betalningsvillkor.
Presentkortet är en PDF som mejlas till köparen som sedan kan skicka det vidare till mottagarna.
Din data lagras så att Cityquizwalks Stockholm AB kan hålla kontakt enligt berättigat intresse (se länk till integritetspolicy i webbsidfoten nedanför).

Glada kunder

Här är några av de företag och organisationer som har kört ett quiz eller gått en kombinerad stadsvandring/frågesport med oss: Benify, Skatteverket, SWECO Energy, Patent- och Registreringsverket, Cavendi, Teknikföretagen, Skanska, Danone, IQVIA Solutions, Söderarm, Sveriges Kommuner och Regioner, Time Care, Brottförebyggande Rådet, Oxievångskolan, Knightec, Tullgårdsskolan, ABLE Foundation, Karolinska Institutet, Försäkringskassan.

Gänget som deltog i aktiviteten i Malmö var väldigt nöjda! Alla kom tillbaka till kontoret med glada miner. Vi kan varmt rekommendera er!

Knightec

Tack för en underbar eftermiddag! Det var mycket uppskattat och vi har kört prisutdelning idag! Väldigt lätt och intuitivt att använda!

Oxievångsskolan

Promenaden var mycket uppskattad, man tyckte om att få ha en fysisk aktivitet tillsammans och variation av frågor, där man lärde sig nya saker man inte hade kännedom om tidigare, och man såg nya saker i sin egen stad. Mycket bra upplägg som var uppskattat!

Försäkringskassan

City Quiz Walks Stockholm AB
Åsögatan 56, 118 29 Stockholm
Org.nr: 559256-4826

Registrerat för F-skatt och moms
Styrelsen har säte i Stockholm