Cityquizwalks Företag

Ta med kunder och kollegor på ett klurigt quiz ute på stan i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Kul företagsaktivitet från 5 000 kr.

Cityquizwalks är en rolig företagsaktivitet där alla kan vara med. Att gå en stadsvandring som frågesport i mobilen hjälper till att stärka sammanhållningen, lära känna kunderna bättre, belöna personalen och öka trivseln på arbetsplatsen. Cityquizwalks uppmuntrar samverkan mellan medarbetare på olika avdelningar och kontor. Helt enkelt ett enkelt och bra sätt att hitta på något kul tillsammans!

Under promenaden lär ni er mer om Stockholms historia på ett klurigt, underhållande och lärorikt sätt. Det fins även ett antal quiz i Göteborg och Malmö. Den här stadsvandringen leds inte av en guide. Istället använder lagledaren sin mobil. Frågesoprten är en kul och uppskattad aktivetet för…

 • Teambuilding
 • AW
 • Kundevent
 • Sommarfest
 • Kickoff
 • Konferens
 • Stegtävling
 • Friskvård
 • Personalförening
 • Flyttfest
 • Jubileum
 • Julfest
 • Julklapp
 • Presentkort

Välj ett körklart quiz eller en skräddarsydd företagsaktivitet

KÖRKLART QUIZ (ca 90 min) – Perfekt som AW eller teambuilding (Stockholm, Göteborg och Malmö)
Körklart quiz är en färdig stadsvandring som frågesport i mobilen där ni väljer en av våra sträckor. Deltagarna delas in i lag (vi rekommenderar 2-3 personer per lag) och lagledarna får tillgång till spelet via en QR-kod. Inget login behövs och ingen app ska laddas ner eller sparas i mobilerna. Pris: Från 5 000 kr + moms (motsvarar 20 lag/mobiler för 40-60 deltagare beroende på lagindelning)

Här kan du ladda ner en PDF med körklara sträckor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

SPECIALQUIZ (ca 90 min) i Stockholm – Perfekt som kickoff eller till konferensen (Stockholm)
En skräddarsydd stadsvandring som frågesport i mobilen med login via en QR-kod för samtliga deltagare. Sträcka och antal frågor anpassas enligt önskemål och även egna företagsspecifika frågor kan läggas till. Aktiviteten debiteras i förskott via faktura, lämna faktureringsavgifter vid beställning. Genomförs tills vidare bara i Stockholm. Pris: Enligt offert för överenskommet upplägg (obegränsat antal lag/mobiler)

CITY QUIZ WALK COMBO (ca 120 min) – Perfekt som kund- eller personalaktivitet (Stockholm)
En kombination av stadsvandring och frågesport som skräddarsys från start till mål! Aktiviteten inleds med en personligt guidad stadsvandring (max 60 min) med 1–2 erfarna Stockholmsguider (läs mer om oss r) beroende på gruppstorlek (max 30 personer per guide). Stadsvandringen avrundas med en frågesport i mobilen där deltagarna delas in i lag på 2–3 personer som följer kartor och svarar på frågor (max 60 min). Aktiviteten debiteras i förskott via faktura, lämna faktureringsavgifter vid beställning. Genomförs tills vidare bara i Stockholm. Pris: Enligt offert för överenskommet upplägg (max 30 personer med en guide, max 60 personer med två guider)

SÅ HÄR FUNKAR DET! Vi rekommenderar 2–3 personer per lag. Lagledarna får en QR-kod för att logga in i frågesporten via vår webbplats (ingen app att ladda ner). Deltagarna döper sitt lag och tar sig sedan från start till mål genom att följa kartor, se bilder samt svara på frågor om de platser de passerar. Efter varje fråga får lagen reda på om de har svarat rätt (grönt) eller fel (rött) och när de har gått i mål får de sina poäng.

TIPS! Se gärna Skatteverkets regler angående avdrag för aktiviteter som medger upp till 180 kronor per person exklusive moms.

Ge bort ett presentkort! Perfekt julklapp eller sommargåva

Ge bort en klurig och underhållande upplevelse för att visa kunder och kollegor din uppskattning. Presentkortet levereras i PDF-format till din e-postadress. Det är giltigt fram tills att mottagarna har använt det för inloggning. De väljer själva vilken frågesport de vill gå och löser in presentkortet i vår webbutik. Ordinarie pris är 236 kr st + moms. Rabatt ges vid samtidigt köp av fler presentkort. Fyll i önskat antal i formuläret så kontaktar vi er för faktureringsuppgifter.

Skicka förfrågan om aktivitet / Beställ presentkort

Login säljs från 20 lag/mobil per aktivitet. Vi rekommenderar 2-3 deltagare per lag.
Ange stad/stadsde/temal. En presentation av våra körklara sträckor kan du ladda ner som PDF här ovanför.
Ange den sträcka ni har valt (se presentation av sträckor i den PDF som kan laddas ner här ovanför)
Lämna önskemål om stadsdel, plats för start och mål för frågesporten, företagsspecifika frågor etc så återkommer vi med offert.
Ange antal deltagare och önskemål om stadsdel och startplats för stadsvandringen samt målplats för efterföljande frågesport så tar vi fram ett upplägg för hela sträckan samt återkommer med offert.
Beställ presentkort som gåva. Pris 236 kr + moms. Rabatt lämnas vid samtidig beställning av fler presentkort. Faktureras med 20 dagars betalningsvillkor.
Presentkortet är en PDF som mejlas till köparen som sedan kan skicka det vidare till mottagarna.
Din data lagras så att Cityquizwalks Stockholm AB kan hålla kontakt enligt berättigat intresse (se länk till integritetspolicy i webbsidfoten nedanför).

Glada kunder

Här är några av de företag och organisationer som har kört ett quiz eller gått en kombinerad stadsvandring/frågesport med oss: Benify, Skatteverket, SWECO Energy, Patent- och Registreringsverket, Cavendi, Teknikföretagen, Skanska, Danone, IQVIA Solutions, Söderarm, Sveriges Kommuner och Regioner, Time Care, Brottförebyggande Rådet, Oxievångskolan, Knightec, Tullgårdsskolan, ABLE Foundation, Karolinska Institutet, Försäkringskassan.

Gänget som deltog i aktiviteten i Malmö var väldigt nöjda! Alla kom tillbaka till kontoret med glada miner. Vi kan varmt rekommendera Cityquizwalks!

Knightec

Tack för en underbar eftermiddag! Det var mycket uppskattat och vi har kört prisutdelning idag! Väldigt lätt och intuitivt att använda!

Oxievångsskolan

Promenaden var mycket uppskattad, man tyckte om att få ha en fysisk aktivitet tillsammans och variation av frågor, där man lärde sig nya saker man inte hade kännedom om tidigare, och man såg nya saker i sin egen stad. Mycket bra upplägg som var uppskattat!

Försäkringskassan

Cityquizwalks var en mycket trevlig och uppskattad jobbaktivitet som var enkel att genomföra med mobilen. Under en kul eftermiddag tillsammans fick vi lära känna varandra bättre. Frågorna var både kluriga och svåra, precis som det ska vara i en frågesport. Vi fick ökad kunskap om vår vackra stad Göteborg med dess historia och det uppstod många trevliga diskussioner under quizzet.

Skandia

Cityquizwalks var superroligt! Det härliga var att det var så flexibelt och alla kunde göra quizzet utifrån sina förutsättningar. Vi rekommenderar det starkt!

Vision

Cityquizwalks Stockholm AB
Åsögatan 56, 118 29 Stockholm
Org.nr: 559256-4826

Registrerat för F-skatt och moms
Styrelsen har säte i Stockholm