Quiz Walk Tema: Hem Ljuva Hem

Från Hallen till Köket

Gå stadsvandring som frågesport i bostaden på temat Hem Ljuva Hem.

Den här stadsvandringsfrågesporten tar dig på en liten promenad genom bostaden. För precis som staden, stadsdelarna och husen har våra bostäder också förändrats och utvecklats genom åren. Men det tänker vi nog inte på när vi hasar runt i tofflorna därhemma. Så häng med på en liten ovanlig stadsvandring i en bekant miljö där du kanske plötsligt upptäcker något du tidigare inte har tänkt på. För tanken är att du – som med alla våra Quiz Walks – ska ta dig till fots från start till mål. 

  • Start: Hallen
  • Mål: Köket
  • Pris: 95 kr lag/mobil

Testa dina kunskaper på temat Hem Ljuva Hem!

City Quiz Walks kombinerar stadsvandring med frågesport. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Följ kartor och svara på frågor för att ta er från start till mål. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng. Laget med flest rätt vinner!

Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1–3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i frågesporten via vår webbplats (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK