Quiz Walk Norrmalm: Tema Historiska män

Från Hötorget till Centralstation

Gå stadsvandring som frågesport på temat historiska män på Norrmalm.

Den här stadsvandringsfrågesporten följer några av alla de män som har satt sin prägel på historien och Stockholm. Möt männen som besegrade Brunkebergsåsen, förändrade klädmodet, revolutionerade populärmusiken, förnyade nöjeslivet, förbättrade matlagningen, samt agiterade för allmän rösträtt.

Det var här på Norrmalm som det moderna Stockholm började skapas med start under 1600-talet. Och många nya idéer och innovationer har sett dagens ljus här.

När du går vår frågesport om Historiska män bidrar du med 10 % till Mustaschkampen som stödjer Prostataförbundet och forskningen kring prostatacancer samt främjar mäns hälsa. 

  • Start: Hötorget
  • Mål: Centralstation
  • Pris: 195 kr per lag /mobil

Testa dina kunskaper på temat Historiska män!

City Quiz Walks kombinerar stadsvandring med frågesport. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Följ kartor och svara på frågor för att ta er från start till mål. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng. Laget med flest rätt vinner!

Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1-3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i frågesporten via vår webbplats (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK