Quiz Walk Djurgården: Djurgårdsbron

Från Djurgårdsbron till Waldemarsudde

Gå en tipspromenad via mobil på Djurgården

Den här stadsvandringsfrågesporten går igenom en del av södra Djurgården. Häng med på allsång, kolla in örnen, var gärna lite korkad, smaka en grön tårta, singla slant och beundra en skymning men se upp för saxar.

Från vikingagårdar och medeltida byar till kunglig jaktmark och stans vackraste park. Djurgården har under lång tid varit stockholmarnas ö för nöjen och avkoppling. Men det är också ett fantastiskt naturlandskap och en del av nationalstadsparken. Här finns ett rikt växt- och djurliv, världens första friluftsmuseum samt svensk musikhistoria.

Start: Djurgårdsbron
Mål: Waldemarsudde
Pris: 195 kr per lag/mobil

Testa dina kunskaper om Djurgården!

City Quiz Walks är en kombination av stadsvandring och frågesport via mobil. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Genom att följa kartor och svara på frågor tar ni er från start till mål. Efter varje fråga få ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng. Laget med flest rätt vinner!

Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1-3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i frågesporten via vår webbplats (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK