Quiz Walk Östermalm: Nybroplan

Från Nybroplan till Humlan

Gå en spännande tipspromenad via mobil på Östermalm

Den här tipspromenaden går genom några av Östermalms äldre kvarter. Gå på en kort gata, unna dig ett kurbad, följ en flodfåra, se upp för djävulen, lek med betong, gå på rockkonsert och ta gärna en kaka till.

I flera århundraden var Ladugårdslandet en mycket fattig stadsdel. Nu är Östermalm känt för sina vackra boulevarder. Hit flyttade Dramaten 1908. På Östermalmstorg finns den ståtliga saluhallen. Och längs Storgatan dröjer sig en känsla av äldre tider kvar.

  • Start: Nybroplan
  • Mål: Humlan (Karlavägen)
  • Pris: 195 kr lag/mobil

Testa dina kunskaper om Östermalm!

City Quiz Walks kombinerar stadsvandring med frågesport. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Följ kartor och svara på frågor för att ta er från start till mål. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng. Laget med flest rätt vinner!

Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1-3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i tipspromenaden via vår webbapp (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK