Quiz Walk Norrmalm: Nationalmuseum

Från Nationalmuseum till af Chapman

Gå en stadsvandring som frågesport på Skeppsholmen och Kastellholmen

En stadsvandringsfrågesport runt Skeppsholmen och Kastellholmen i Nationalstadsparken. Kika in i badhuset, möt en Disneyfigur, gå på musikfestival, räkna master, hissa flaggan och skjut salut.

Skeppsholmen och Kastellholmen rymmer mycket av Stockholms marina historia. De båda holmarna ingår i Kungliga Nationalstadsparken som ska värna såväl flora och fauna som kultur och historia. Idag finns här plats för både konst, musik och teater och ett aktivt båtliv..

  • Start: Nationalmuseum
  • Mål: Fartyget af Chapman
  • Pris: 195 kr per lag/mobil

Testa dina kunskaper om Norrmalm!

City Quiz Walks kombinerar stadsvandring med frågesport. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Följ kartor och svara på frågor för att ta er från start till mål. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng. Laget med flest rätt vinner!


Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1-3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i frågesporten via vår webbplats (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK